Evenimente anterioare

Evenimente anterioare

Ce spun participanţii care au mai fost la cursuri organizate de noi sau despre trainerii care vor veni la acest festival:

 

“Nia Dance a apărut în viaţa mea după o perioadă de convalescenţă, în care corpul îmi cerea mişcare şi să ma reconectez la mine.  Cel mai mult am apreciat cadrul intim care se creează încă de la începutul orei, mi-am putut da voie să mă mişc în ritmul meu, după cum am simţit şi fără să mă simt privită sau judecată.  Lucrez cu tălpile goale, aşa că pentru mine a fost o continuare frumosă să dansez desculţă şi pentru sufletul meu.Ce m-a uimit, sunt sigură că nu a fost o coincidenţă, este că setarea unei intenţii diferite la începutul orei, a făcut ca acelaşi dans să îl percep diferit. Să simt că am de lucrat mai mult pentru a trece peste acel blocaj.Este minunat cum nu există contraindicaţii, oricine poate să danseze în spiritul Nia, mai ales că mişcările şi  muzica sunt atent selecţionate pentru a echilibra centri energetici. Pentru mine este exact pe nivelul de dificultate dorit, mai puţin solicitant decât o clasă de yoga dar care îmi aduce mai multă fluiditate în mişcare şi o stare de bine profundă. Sunt recunoscătoare pentru toate orele de dans care au fost şi cele care urmează să fie.”

 

“Intalnirea cu Marius şi cu Andreea a venit ca o ploaie caldă de vară, care a nascut transformari extraordinare în fiinţa mea. I-am cunoscut la cursul “Trăieste Viaţa in Termenii Tăi” din decembrie 2017, iar participarea la acest curs a fost o decizie extraordinara întrucât Marius Spiridon este omul magic, care schimbă vieţi într-un mod uimitor. Oricine interacţionează cu ei nu poate decât să rămână cu dorinţa fermă de a se reinventa. Personal, experienţa cursului m-a ajutat să restabilesc integritatea în viaţa mea, să fiu autentică cu mine însămi, cu oamenii din jurul meu, dar să şi rescriu anumite obişnuinţe din viaţa mea. Pozitivismul şi energia pozitiva pe care le transmit Marius şi Andreea m-au adus împreună cu ei şi de Rebellionul nostru din 2017, când ne-am bucurat deopotrivă atât de trecerea în noul an pe care l-am ursit cu noi oportunităţi şi priorităţi, cât şi de momentele vesele trăite împreună. Pe scurt, sunt doi oameni fantastici, iar evenimentele lor unice întotdeauna declanşează schimbarea de care ai nevoie pe scara ta de evoluţie.”

Mihaela H

 

“Mentorii noștri, un cuplu de tineri care au avut înțelepciunea să iasă la timp din propriul lor întuneric, chiar reușesc cu magia iubirii care îi unește, să transforme durerea în punct de pornire pentru un nou început. Cei doi ucenici “vrăjitori” se numesc Andreea Toniciuc și Marius Spiridon și au devenit prietenii mei neprețuiți. Veți putea verifica personal adevărul scurtei mele relatări, pentru că vor fi – alături de Liana Popescu, amfitrionii Taberei ”Transformare la mare”, la Krapets, în Bulgaria. Un regal de subiecte dintre cele mai incitante, la care garantez că vor curge aceleași lacrimi de nostalgie, de uimire, de iubire și recunoștință.”

Irenne F

“Îmi place să dansez  pentru că îmi pun muschii în mişcare. În timp ce dansez imi exprim emotiile într-o formă liberă şi  dinamică  şi beneficiez de o respiraţie profundă. “

                  Cătalin P

“L-am cunoscut pe Marius Spiridon şi am trecut peste un mare obstacol cu care mă confruntam de multă vreme. Mă simt foarte fericită că l-am întâlnit pe el şi pe soţia lui Andreea. S-a întâmplat acum 7 ani. Retrăiam în minte acea experientă negativă, menţineam în minte tot felul de tipare nesănatoase şi învinovăţeam pe toată lumea. Pe măsură ce vorbeam  cu Marius,  repetându-mi ce vreau să fac, am început să  pun stop trecutului meu şi să  mă gandesc la prezent şi viitor. Am ajuns să mă iubesc pe mine, iar această gandire mi-a adus fericirea,  mi-a redat zambetul şi m-a facut să trăiesc clipa.

Am urmat apoi cursul “Traieste viaţa în termenii tăi” şi am învăţat că perseverenţa nu poate exista fără voinţa. Mi-am setat mintea, iar viata mea s-a schimbat radical. Am avut mult ieşiri îmreună cu Marius si Andreea. Aceste experienţe au fost minunate. Sunt foarte multe lucruri de zis care aş putea umple câteva pagini.”

Giani O

“Trăieşte viaţa în termenii tăi” a fost şi continuă să fie o experienţa de regăsire, de reclădire şi formare ca om frumos. Ca urmare a participării mele la curs, am rezolvat conflictele mele interioare şi am creat multe posibilităţi pentru a aborda diferit viaţa. Cursul a fost un moment de hotărâre şi de repoziţionare pe drumul frumos al vieţii, când bântuiam prin întrebări, nelinişti şi nesiguranţă. Un nou început asumat şi mereu îmbunătăţit cu sprijin, îndrumare, acceptare şi încurajare din partea lui Marius şi Andreea!

Elena Maria C

Multă emoţie, autenticitate , recunoaştere a propriului sine. “Trăieşte viaţa în termenii tăi.”… wow, este posibil doar să îţi doreşti. Acest curs redefineşte dimensiunea naturii umane. Întrebări ca: cine suntem, unde şi ce vrem să devenim, au avut un răspuns datorită lui Marius. Este un curs pentru cei care s-au săturat să se mai mintă, pentru cei care vor să fie autentici, pentru cei care au curaj. Mulţumesc Marius pentru forţa ta, pentru încredibila binecuvîntare pe care am primit-o într-un mod atât de onest!  ”

Maria N

 

“Dansul este bucurie pură, este ocazia minunată de a fi împreună şi de a ne bucura unii de ceilalţi, de energia pozitivă care este ca o curgere prin noi. Dansul este despre noi, despre cum părţile sufletului se întorc acasă, despre cum ne alchimizăm cu natura şi despre cum calatorim prin Univers. Dansul ne ajută să ne  întoarcem mereu la matcă şi nu în ultimul rând ne ajută să medităm.

Corina

Fotografii de la Bootcampul Evadează la cabană  Septembrie 2017

 

 

 

Fotografii de la Rebelion 2018